Veiligheid

Beveiliging

Wat je nodig hebt aan beveiliging hangt af van je persoonlijke situatie. Heb je alleen een intern netwerk of bestaat er ook een extern netwerk via het internet? Is je verbinding draadloos? In overleg kunnen we het juiste niveau van beveiliging voor je instellen.

Back-up en updates

Er zijn diverse gebeurtenissen te bedenken die ervoor zorgen dat je in één klap al je gegevens verliest. Kortom een goede back-up is noodzakelijk!.

Wij kunnen een risicoanalyse maken en in kaart brengen in welke mate jij back-ups nodig hebt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je op de hoogte bent op het gebied van de nieuwste servicepacks- en updates en installeren wij eventuele nieuwere versies van programma’s die je hebt aangeschaft.

Ransomware

Ransomware of gijzelsoftware is een chantagemiddel op internet. Letterlijk vertaald betekent ransom: losgeld. Ransomware is malware die een computer en/of gegevens die erop staan blokkeert en vervolgens van de gebruiker geld vraagt om de computer weer te ‘bevrijden’. Betalen blijkt echter niet (altijd) tot ontsluiting van de besmet geraakte computer te leiden, zo waarschuwt de Nederlandse overheid.(Bron: Wikipedia)

We werken samen aan strategieën om dit soort praktijken tegen te gaan en de mogelijke ernstige gevolgen ervan te beperken.

Enkele van onze uitstekende partners.

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client